Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100137 Library:50560 in /www/htdocs/gfbrink/lib/cake/libs/model/dbo/dbo_mysql.php on line 100
Bouwbedrijf - Onderhoudsbedrijf - Aannemersbedrijf G.F. van den Brink BV - Nieuwbouw woningen

Twee-onder-één-kap woning in Dinxperlo

We bouwen een twee-onder-een-kap woning op steenworp afstand van het centrum van Dinxperlo, met mogelijkheden voor jong en oud.Op directe loopafstand van het dorp, aan het eind van ‘de Pas' heeft de gemeente toestemming gegeven, nul-trede-woningen te bouwen. Na een aantal logistieke aanpassingen in de indeling aan het stuk grond aan ‘de Pas' is er ruimte gekomen voor een ruim bouwkavel om een 2-onder-1-kap woning te bouwen en maar liefst 8 extra parkeerplaatsen voor de buurt.
Deze ruime 2-onder-1-kap-woningen zullen op zo'n manier worden gebouwd, dat geen enkele (trap)tree hoeft te worden genomen om te wonen. Wel is er een ruim ingedeelde bovenverdieping met zolder.

Mogelijke bouwvorm Klik hier voor een vergroting

‘Nul-trede-woning' betekent dat de mogelijkheid wordt ingebouwd om op de benedenverdieping te wonen en te slapen. Uniek is dat de nieuwe inwoners van deze woningen volledig vrij zijn om van de mogelijkheid gebruik te maken de inrichting naar eigen wens te maken. Zo kan van de ruimte, die bestemd zou zijn voor de benedenslaapkamer, bijvoorbeeld ook een extra werkkamer, kinderkamer of garage worden gemaakt.
De ruime woningen worden volgens de laatste hoge isolatienorm gebouwd.
Beide woningen zijn nog te koop.Nieuw te bouwen woningen Tolkamer

projekt 12 woningen

's Gravenwaardsedijk te Tolkamer

Bel of mail voor informatie met Makelaardij ten Vaarwerk.

+31 316 541 998

info@vaarwerk.nl

www.vaarwerk.nl
  
Realisatie: AP Media