Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100137 Library:50560 in /www/htdocs/gfbrink/lib/cake/libs/model/dbo/dbo_mysql.php on line 100
Bouwbedrijf - Onderhoudsbedrijf - Aannemersbedrijf G.F. van den Brink BV - Verbouwing voor/na
Verbouwing Varsseveld NIEUW! Voor en Na!


Verbouwing Schoolstraat Varsseveld

 

Recentie:"Een fijne samenwerking met de eigenaar en zijn medewerkers. Ze denken mee en komen met fantastische ideeën waar je zelf niet over nadenkt, wat uiteindelijk resulteert in een fantastisch eindresultaat. Wij zijn dan ook meer dan tevreden."
Op alle volgende punten gaf deze opdrachtgever ons maar liefst een 10: Oplevering, Afwerking opdracht, Stiptheid bedrijf, Financiële afhandeling, Klantvriendelijkheid, Deskundigheid, Prijs/kwaliteit verhouding.
En op de vraag: Opnieuw aannemen? was het antwoord 100 % zou opnieuw met GF van den Brink werken


Verbouwing Spekkendijk te De Heurne


Mijn ervaring met bouwbedrijf van de Brink: (ivm verbouwing hierboven)
Door Carin Stavast-Munters
December 2010
Mijn ervaring met bouwbedrijf van de Brink: geweldig positief, zeer persoonlijk maar ook zeer professioneel. Vanaf het begin tot het einde werd ik fantastisch begeleid in zaken waar ik totaal geen verstand van had. Adviezen werden gegeven, er werd heel netjes gewerkt en iedereen binnen het bedrijf waar ik mee te maken heb gehad was zeer gedreven bezig en je merkte dat ze hart voor de zaak hadden. Daardoor was er een prettige werksfeer. Extra klusjes? Geen probleem. Bij het maken van de eerste tekeningen en offerte had ik er al een goed gevoel over en dat is dubbel en dwars uitgekomen. Iedereen die hier in huis de nieuwe aanbouw ziet vindt het fantastisch en is vol lof. Op naar de volgende verbouwing!
 

Verbouwing Lichtenvoorde:

 

 

Verbouwing woning Bergstraat te Zelhem:Realisatie: AP Media