Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100137 Library:50560 in /www/htdocs/gfbrink/lib/cake/libs/model/dbo/dbo_mysql.php on line 100
Bouwbedrijf - Onderhoudsbedrijf - Aannemersbedrijf G.F. van den Brink BV - Wie zijn wij

Al sinds 1986 is Aannemersbedrijf G.F. van den Brink BV gevestigd aan de Nellisstraat 3 in De Heurne.

Wij houden ons bezig met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen, maar ook utiliteitsbouw en restauratie van bestaande bouwwerken behoort tot ons takenpakket.

Dit alles incl. tekenwerk met bouwaanvraag bij de gemeente.
 
Aan de Nellisstraat staat een complete machinale werkplaats, waar wij al het voorkomende timmerwerk kunnen verrichten, zoals kozijnen, deuren, trappen en complete prefab opbouwen zoals dakkapellen, alsmede karloodsen, schuurtjes en tuinhuisjes.  

Voor binneninrichting, zoals kastenwanden en badkamermeubels op maat en het inrichten van uw winkel of bedrijfspand bent u ook bijons aan het goede adres.

Als bedrijf staan wij garant voor het leveren van goede kwaliteit en voor het nakomen van afspraken en correcte oplevering. 

Referenties: (adressen referenties kunnen wij u op verzoek toesturen)"Een fijne samenwerking met de eigenaar en zijn medewerkers. Ze denken mee en komen met fantastische ideeën waar je zelf niet over nadenkt, wat uiteindelijk resulteert in een fantastisch eindresultaat. Wij zijn dan ook meer dan tevreden."


Op alle volgende punten gaf deze opdrachtgever ons maar liefst een 10 :

  • Oplevering
  • Afwerking opdracht
  • Stiptheid bedrijf
  • Financiële afhandeling
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Prijs/kwaliteit verhouding

En op de vraag: Opnieuw aannemen?
Was het antwoord 100 % zou opnieuw met GF van den Brink werken

V & M uit Varsseveld“ De onderhandelingen betreffende het huis zijn helaas nog zonder overeenkomst geëindigd. We hopen dat op termijn een opening mogelijk is. Met dank voor uw snelle en adequate kostenraming, tijd en reacties op onze vragen “

Dhr. H. W.
 

Realisatie: AP Media